Redovna skupština FD Krk

Filatelističko društvo Krk održalo je 31. siječnja 2017.g. redovnu skupštinu udruge. Na skupštini je predsjednik udruge Damir Crnčić podnio izvješće o radu i o materijalno-financijskom poslovanju za 2016. godinu te plan rada za 2017. godinu.

Javljanjem na natječaje za sufinanciranje udruga dobili smo sredstva od Grada Krka i Općine Dobrinj. Tim sredstvima financirana je prigodna omotnica broj 78 povodom 100 godina od rođenja fra Vinka Fugošića i dvije maximum karte na temu napuštenih naselja Ponikve i Trnovica. To su četvrta i peta maximum karta u izdanju FD Krk. U suradnji sa Turističkom zajednicom općine Malinska-Dubašnica izdana je prigodna omotnica broj 77 povodom 60 godina SRD Lastavica Malinska.  

Za 2017.g. javili smo se na natječaj za sufinanciranje udruga u Gradu Krku. Ovisno o natječajnim uvjetima javit ćemo se i na natječaje u ostalim općinama.

Tijekom 2017. godine planiramo provesti program izdavanja prigodnih koverti i omotnica. U programu je predviđeno izdavanje sljedećih prigodnih koverti i razglednica sa prigodnim žigovima:

  1. Prigodna omotnica povodom 570.g. franjevačkog samostana na Košljunu.
  2. Prigodna omotnica povodom 140.godina od rođenja Josipa Antuna Kraljića
  3. Prigodna omotnica povodom 300.godina zvonika u Dobrinju
  4. Maksimum karta sa temom napuštenog naselja Dolovo
  5. Maksimum karta sa temom napuštenog naselja Semenji.
   

Filatelistički web  

Hrvatski savez filatelista

   
© 2014 Filatelističko društvo Krk